. Over KPP | KPP | Persoonlijke financiele planning

KPP Persoonlijke Financiële Planning vof

KPP is een onafhankelijk financieel adviesbureau gevestigd te Baarn in 1995 en is gespecialiseerd in (complexe) financiële zaken voor zowel particulieren als (startende) ondernemers.
 
Wij beschikken over goed opgeleid personeel met een ruime en brede werkervaring. Naast de al zeer uitgebreide plannersopleiding hebben de meesten zich gespecialiseerd. Voor ons is het dagelijks werk om uw financiën op een rijtje te zetten en te optimaliseren waar dat kan. En we houden van ons werk.
 
Ook voor startende ondernemers, medisch specialisten, vrije beroepsbeoefenaars, dga's en werkgevers.
 
Internet geeft veel foute antwoorden op de foute vragen. 
 
KPP helpt u bij het stellen van de juiste vragen en geeft u ook nog eens het goede antwoord.
 
 
Hypotheken, beleggingen, pensioenen, lijfrentes, gouden handdrukken, verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en overlijden, alle schadeverzekeringen, belastingadviezen, dga’s, belastingaangiftes, administraties en jaarrekeningen, testamenten, schenkingen, vermogensoverdrachten, mediation, echtscheidingen.
 

Raad van Advies

Er zijn situaties die extra expertise vragen. Hiervoor weten we ons omringd door een groot netwerk van externe specialisten.

Een paar mensen uit dit netwerk die ons vanaf het eerste uur al bijstaan hebben wij gevraag om in onze Raad van Advies zitting te nemen. Zij kunnen ons gevraagd en ongevraagd van advies dienen.

  • Mr J.R. Laoût (advocaat)
  • De heer P.H.M. Koper (oud vennoot KPP)
  • De heer T.H. Burggraaf (MPLA)

Beloningsbeleid KPP Persoonlijke Financiële Planning

Bij het maken van ons beloningsbeleid hebben wij voorop gesteld dat onze medewerkers zich moeten focussen op onze klanten en dat zij hun voldoening willen halen uit het adviseren en het maken van de beste oplossingen. Zij moeten goed opgeleid zijn en blijven. Wij stimuleren dit van harte.

Onze medewerkers ontvangen een goed vast salaris. Naast dit vaste salaris, kunnen de financieel adviseurs een extra maandsalaris ontvangen indien de omzet boven vooraf bepaalde grenzen uit komt.

Wij hebben een goede studiekostenregeling die geldt voor alle medewerkers. De regeling staat open voor zowel kennisvergroting als persoonlijke ontwikkeling binnen het werkterrein.

Indien de resultaten van het bedrijf daartoe aanleiding geven, wordt er eenmaal per jaar een winstaandeel uitgekeerd, waar alle personeelsleden van profiteren.

Relatiegeschenken van aanbieders van producten worden alleen geaccepteerd als het gaat om aardigheidjes met een bescheiden waarde en worden verdeeld onder alle werknemers.